Oplysninger
Betaling
Kvittering


Biffen i Odder - FILMKLUB: Senior-Bif Medlemskab 2020 - 100 DKK.

Navn
*
Telefon:
*
Email:
*
Kommentarer :

Felter mærket med * SKAL udfyldes!

Betaling sker via sikker betalingsserver hos Wannafind.dk


Biffen får ingen oplysninger om dit Dankort/Kreditkort

Jeg accepterer nedenstående handelsbetingelser

Handelsbetingelser: I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter til underholdende arrangementer, der skal finde sted
på en bestemt dag eller i en bestemt periode, ikke omfattet af 14 dages fortrydelses-retten. Hvis vi giver mulighed for at refundere billetter, fremgår det af oplysningerne for det enkelte arrangement. Biografforeningen Fotorama refunderer købte billetter ved aflysning af et arrangement. Gebyrer refunderes ikke.

Evt. spørgsmål i forbindelse med medlemsskab af filmklubben kan ske til Biffen
- tlf. 8654 0077.

OBS! Tilmelde flere personer? NETS tillader IKKE forsøg på at betale det samme beløb indenfor få minutter. Så hvis du skal tilmelde flere personer til en filmklub skal du vente 10-15 minutter mellem hver betaling - ellers bliver din betaling afvist af NETS.

Datasikkerhed
Vi gemmer de indtastede oplysninger om medlemmer for den aktuelle sæson. Efter afslutning af sæsonen slettes alle oplysninger fra vores database. Oplysninger bruges kun af Biffen og bliver ikke udleveret til trediepart.

Problemer med betaling? - Vi checker hver dag tilmeldinger til filmklubberne, og hvis betalingen ikke er gået igennem, så sender vi dig en email med alternative betalingsmåder indenfor 24 timer efter dit forsøg på at betale. Du kan altid få hjælp ved at skrive en email til jas@biffen-odder.dk eller mobil 2613 2877 (dag og aften).
Biffen - Rosensgade 10 - 8300 Odder - Tlf. 8654 0077 - email: post@biffen-odder.dk - CVR: 13905789
 

Til Biffen's hjemmeside